Топ 5 аквапаркове

Подарете си незабравима лятна почивка за вас и цялото семейство в най-добрите водни паркове в България. Подбрахме за вас 5 от най-добрите водни съоръжения на Черно море в България.

1. Aquapolis в Златни Пясъци Атракционен парк 'Акваполис' - най-красивият воден парк в Източна Европа, е и първият в България, изграден в уникален мавритано-средиземноморски стил. Той се намира в северозападната част на к.к. Златни Пясъци, на главния път от к.к. Ривиера към к.к. Албена. Водният парк е разположен в гората с неповторим изглед към морето и целия курортен комплекс.  

2. Action Aquapark в Слънчев Бряг Action Aquapark е първият по рода си воден увеселителен комплекс, разположен на територия от 30 000 кв.м на главния път Бургас – Варна, на няколко минути от комплекса Слънчев бряг. Капацитета на парка е 3 000 души. В Action Aquapark сe акцентира на развлечението, адреналина и високите скорости и семейните забавления. Паркът е по проект на Action Park Multiforma Grupo, S.L., Испания – лидер на международния пазар и дизайнът му залага на развлечения и атракции за цялото семейство.

3. Aqua Paradise в Несебър "Аква Парадайз" е най-големият и най-атрактивният аквапарк в България. След направеното за сезон 2009 разширение, паркът впечатлява както с размерите си, така и с 20-те нови уникални атракции. Само тук можете да изпитате удоволствието „Рафтинг река”, която ще ви отведе в света на високия адреналин, премервайки сили с вълните. Приключението ви ще продължи с високоскоростните екстремни пързалки и ще завърши в спокойните води на „Ленивата река” или в „Райския остров”. Това е мястото за релакс с индивидуален сървис, басейн с водни процедури, масажи и джакузи. Осигурете си комфорт,лукс и спокойствие. Тук ще ви глезят както е възможно единствено в Рая. В най-горещите дни се разхладете на Средиземноморския бар с подбран асортимент от коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки.  

4. Aqua Planet в Приморско Ултра модерният Аква Ленд - гр. Приморско разполага с бар "Детски Свят", сладоледен бар, шуши бар, бар "Острова", ресторант "Приморско", бързо хранене, пица. Детска пързалка, Ролба, Кобра, Слон, Октопод, Палячо, Черна дупка, Камикадзе, Семейна пързалка, Цунами, Центрофуга, Бавна река. В АКВАЛЕНДА СЕ НАМИРА НАЙ-ГОЛЯМАТА И МОДЕРНА СПОРТНА ЗАЛА В БЪЛГАРИЯ - закрита спортна зала с 1000 седяши места, оборудвана с най-съвременнна аудио-визуална техника, мултимедия, пресцентър, залата е мултифункционална за хандбал, тенис, волейбол, баскетбол и танци.  

5. Кубан Аквапарк в Слънчев Бряг Аквапарк „Кубан” е воден развлекателен център, разположен на територията на хотела, всеки ден от 09:00 до 18:00 часа отваря врати за любителите на силни усещания и весела почивка. Тук под мекото българско слънце целият ден е приятно прекаран. Един ден не е достатъчен да пробвате всички атракции, които Аквапарк „Кубан” Ви предлага! А на бара до басейна можете да се насладите на коктейли, или просто да изпиете чаша кафе.

Коментари за Аквапаркове (0)